Stämningsbilder från Ljugarn

 
 

 Frihet - Välj vad du för dagen är sugen på. Vill du bo i stuga, tält eller husvagn. Vill du bo direkt vid havet eller i skuggan av en skogsdunge. Campingplatserna på Gotland erbjuder en variation som är speciell i Sverige. En vanlig beskrivning är att det känns som att vara utomlands.

 Natur - Bo mitt i det gotländska natur- och kulturarvet. På Gotland har du alltid nära till kulturminnen och vackra naturområden. Cykla eller åk med er husvagn mellan campingplatserna på Gotlandskusten. Ta del av närheten till havet och det omtalade gotländska ljuset.

 Förälskelse – Tillbringa sommarnätterna tillsammans med den person du tycker allra mest om i ett litet tvåmannatält. Vakna till en solig sommarmorgon när fåglarna precis börjat sin morgonsång. Det är lätt att förälska sig i Gotland som campingö.

 Aktivitet – Raukarna tjänar inte enbart som vackra bergrester från en svunnen tid. I dag fungerar de även som vindskydd vid grillning och som labyrinter för barn med spring i benen. Söker ni en sportigare aktivitet kan ni hyra en kajak och besöka genuina fiskelägen. Om ni spelar golf har ni alltid nära till en golfbana från campingplatserna.

 

En eftermiddag på stranden